ONSDAG

Kom på en sak. Nu när jag köpt en datasladd till min data för 600 jävla spänn så kan jag väl börja blogga lite.
Det är roligare och lättare från datan.
 
Kan väl börja skriva att jag/vi är helt döda i kroppen efter hårda veckor med träning. Imorgon skall vi springa blodomloppet, sen är vi lediga i en dag. Det behövs tror jag.
Sen är det full rulle igen!
 
Ikväll har vi haft "avslutningsmiddag" för vår fina joss. Hon flyttar imorgon och skall plugga & spela innebandy i linköping. Buuuhuuu.
Men vi åt mat från Joda och massa godis och hade kul!
Laget kommer få träffa henne igen om två veckor eftersom vi möter Linköping, men inte jag.
 
För idag blev jag uttagen till landslaget. Wihooo. Och det är läger på Bosön 5-9 september.
Skall bli sjukt kul!!!
 
Puss på dig joss! kommer sakna dig. MYCKET.
 

S K R A T T R E T A N D E

Hahahahahahahaha.


ONSDAG

På riktigt, det finns inget som är lika jobbigt som träningsvärk. Lever med ständig träningsvärk. Men det är bara en innebandyträning kvar tills en dag vila. 
 
Jag är trött på att inte göra någonting om dagarna.. Jag vill börja skolan och flytta nu. Plus att jag vill att säsongen ska börja!!
Och jag vill veta truppen som skall till Bosön.. Orkar inte vänta längre.
 
En grej bara: om 45 dagar är det seriepremiär, om 270 är jag 18, och om 304 dagar tar jag studenten!! Spännande. Hehe inte alls länge kvar. 
 
Imorgon skall jag på information om jobbet vi skall ha nästa vecka. Så skall jag gå på stan, ta spruta i roma, teori med laget, och vara med Daniela.
 
Snart börjar allt!! Wooho
 

TISDAG

Det är sjukt svårt att hålla koll på dagarna när man inte har någonting att göra. Nu är vi inne i andra veckan efter sommar"uppehållet". Jag är så sjukt död. Vi har kört 7 av 8 dagar. Och ikväll är det innebandy. Men exel kommer ikväll, alltså nya klubbor!!! Årets höjdpunkt typ. Hehe! Snart börjar skolan och snart flyttar jag! Det ska bli kuuuuuul och skönt. Med vanliga rutiner igen. Är trött på att gå upp 9, äta frukost. Gå å sova, äta lunch, kolla os, träna, äta, kolla os, sova. Jaappppp såaatteeee pusssdå


FREDAG

Äntligen fredag!! & ikväll ska vi köra ett kettlebell pass, minns sen sist hur sjukt jobbigt det var. Men imorgon är det innebandy, sen får vi ledigt en dag! Förstår inte varför jag är uppe redan nu, för har ingenting att göra idag. Eller juste jag skall in till daniela!!!!! Puss från mitt roliga liv


Aaaaaj

Alltså har så sjukt ont i ryggen så jag inte vet vad jag ska ta mig till.

Känner såhär:


RSS 2.0