TORSDAG

Idag har jag varit och jobbat i stan. Delat ut tidningar, för Endre! Det var sjukt tråkigt och hemskt..


Och har även sprungit beep. Sjuk lättnad nu när jag gjort det. Det gick bättre än jag trodde. Och jag sprang på mer än vad man skall springa på i u19!! Så jag är nöjd och glad.
Nästa vecka skall jag skicka in det till dom.
Plus att man skulle ta en bild på sig själv med telefonen.
Japp, så här snygg blev jag på min bild eftersom ingen i min familj hade speciellt mycket tid till att hjälpa mig. Ser ut som en häst, men vad gör det om 100 år?


ONSDAG.

Vill inte att tiden ska gå. För ska springa beep imorgon. Och jag måste verkligen vara bra. Springa så bra som jag senast gjorde för fem år sen..

Klump i magen.

Idag har jag iallafall solat i tre-fyra timmar. Bränt mig har jag också gjort. Efter städade jag min garderob. Kastade sjuuukt med kläder!! Men nu är det fint i min garderob, det tog två timmar.. Så nu ligger jag i min säng. Måste börja dricka lite vatten. Men de är ju tydligen asfarligt att dricka vårt vatten?
Kanske därför jag mår som jag mår.

Igår var Sverige sjukt bra mot Frankrike!! Åh va tråkigt att dom inte är vidare..

Imorgon på dagen skall jag jobba för Endre, på öster. Kuuul.


TISDAG

Har värsta knölen i ryggen.. Så mamma masserade lite, tänkte att det skulle bli as skönt men fyfan vad ont det gjorde. Helt sjukt.

Åkte till träningen förut och var astaggad på innebandy. Men vi fick inte veta vad vi skulle göra. Trodde innebandy som vanligt, men skulle springa intervaller i tallunden. Sjukt jävla jobbigt. Huu!

Men man känner sig världsbäst efteråt.

Har nu planerat klart min midsommar! Kommer bli så sjukt kul!!
På fredag skall jag o Ida äta med våra familjer i lickers, sen åka till hörsne. Sova i åminne hos daniela & dagen efter gå på afterbeach och sen festa lite på kvällen..

Puss!
Min midsommarklänning. Fett tråkig ja.


Scary!

Svettas men fryser.. & ryggen dör.
På 18 timmar idag har jag sovit 16 av dom..vad äre med miiig??

Hjälp någon.


MÅNDAG

Har varit en helgrym helg!!
I fredags var det ju skolavslutning. Och i lördags hade Jesper sin studentskiva eller vad det heter. Så det var massa folk här!! Sjukt kul. Festen tog slut runt 05.. Så det var ganska bra drag om man säger så!
Själv skulle jag upp & jobba klockan 07 men kunde inte sova pga alla.. Så hoppade det. Vaknade klockan tre och på kvällen åkte jag in till Linda. Vi bastade, badade bubbelbad och åt lyxshake på Max.
Idag har jag solat lite, men skall snart iväg på träning.. Orkar eeeej.

På fredag är det midsommar!! Jag skall äta lunch o så i Lickers med min familj och Idas. Sen skall vi iväg till Herta tror jag. Det kommer bli askul och jag är sjukt taggad!

Pussss


.......?

Kominte på vilken dag de är och det gör inget för vi har sommarloooov!

De är ju alltid asmycket fest på skolavslutningarna i visby. & iår festade inte jag. Duktig!
Men skall springa beep till u19 på tisdag..

Men jag hade en bra kväll ändå! Åt mat och kollade på fotboll på olearys.
Sen träffad jag Sofia och vi träffade massa folk. Det var jättemånga ute så de va kul!


TORSDAG

Assååå åh vad irriterande att jag åkte till skolan för en lektion. Och den lektionen hade vi ingenting att göra på. Så vi fick sluta. Man lackar ju.

Så jag får väl åka hem igen. Ska hänga med Nora idag. Sen trääning!

Btw så har jag en finfin vän.
Här är jag och hon.
PUSS


ONSDAG

Har varit ledig idag. Men vaknade 04.01 och kunde inte somna om förens klockan sex. Det var sjukt jobbigt.
Men efter det städade jag mitt rum, var ute och sprang lite. Sen låg jag i solen i en timme.. Kan inte sola längre, blir så rastlös..

Men sen kom mamma och pappa hem och vi åt mat, sen åkte vi in och storhandlade. I flera timmar kändes det som. Jesper ska ju ha studentgrej på lördag så kommer massa folk hit. Det blir buffé och grejer. Ska bli kul :)

Har typ helt plötsligt blivit intresserad av fotbolls em? Det är sjukt kul.

& nu skall jag natta kudden.


I'm back!

Har ju varit grymt seg med att blogga. Men har haft så sjukt mycket att göra nu när försäsongen dragit igång och det har varit slutspurten i skolan.

Men nu skall jag iallafall försöka uppdatera lite. Just för att jag skall kunna läsa efter sommaren vad jag gjort under lovet. Hehe!

Men under dom här veckorna har jag iallafall hunnit med att gå på avslutningsfest med laget, som var sjukt kul. Pluggat massor, tränat massor, tagit spruta, sett min bror och mina vänner tagit studenten. Tränat med Alexander Gernt och Johan Larsson och massa massa mer!

Har nu bara EN timmes lektion kvar innan vi får sommarlov.. Och det är på torsdag. Ledig idag - gött!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3141668/images/2012/pic_206450392.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3141668/images/2012/pic_206450393.jpg" class="image">


RSS 2.0