2011

Har ingenting att göra en fredagkväll
Så kollade igenom min gamla blogg och summerar året litee
Januari: Ville ha sidecut, var helt fast i oc, jag bodde på gråbo med annie och hade problem med hjärtat. harrypotter-maraton med erika o issa, fick veta att jag skulle till RIG och alla tankar gick till det.
Februari: Anna hade sin 25års fest som var asrolig, Anna jönsson var på besök, var sjukt mycket innebady, var på RIG och provtränade och har aldrig haft så mycket att tänka på under en så kort tid. jobbigt! Men kul med massa nya vänneeeeeer!
Mars: Spelade slutspel mot mora, åkte ur. hade "bad taste" träning. Blev kär i justin bieber, var beroende av big brother..
April: Spelade sm med Gotland dj17. Träffade en fin, som nu är ful. Sprang intervaller själv med Wahman på p18. Träffade Louiseeeee!
Maj: Ångrade mig. Fyllde 16, åkte till turkiet. Fick ett erbjudande som nästan ingen vet. Grät massor till kvällen är din. Träffade Vanessa från selecter lägret!!!!!!!!!!
image description
juni: Var på jobbintervju, fick jobb Skolavslutningsfesten slår hööögt. Gjorde allt för många misstag. Tävlade i friidrott, Hade en sjukt svårslagen kväll med milla, erika och jossan, jobbade MASSOR med jullan, festade lite ,
Juli: träffade R, var på gröna lund med ellen, Var på stångaspelen med LOUISE! träffade oliver för förstå gången, på mc donalds, jobbade massor
Augusti: jobbade massor, sprang bra på cooper.,spelade innebandy, Flyttade in till visby.
Sept: rolig fest hos anna, körde bilkurragömma typ hela tiden, var med jossan i stockholm, umgicks mycket med O. Fick min iphone, fest hos hööken o fanny.
Okt: Var baaaaaaaara med o, och spelade innebandy, även några spelkvällar med några innebandyspelare
Nov: Var massor med O. Åkte till Louise i Stockholm!!!!!!! Festade lite. Var med massa kompisar och spelade massa innebandy
Dec: Praktik på maxi, innebandy och kompisar. Tråkiiig månad. Men imorgon är det NYÅRSAFTON OCH DET SKALL BLI KUL. ♥




pussheej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0